Název: Kravské mléko jako přirozený zdroj jodu v lidské výživě
Překlad názvu: COWS MILK AS A NATURAL SOURCE OF IODINE IN HUMAN NUTRITION
Autoři: VÍTKOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jod; kravské mléko; mléčné výrobky; štítná žláza; cows milk; iodine; milk products; thyroid gland
Citace: VÍTKOVÁ, Lucie. Kravské mléko jako přirozený zdroj jodu v lidské výživě. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32470

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174107


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet