Název: Veřejné stravování v České republice a Rakousku
Překlad názvu: Catering in the Czech Republic and Austria
Autoři: VIKTORIN, Jiří
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biopotraviny; ekonomický aspekt; kvalita stravy; legislativa; standardy; výživové normy; školní stravování; bio-food; economical aspects; food legislation; food quality; nutrition norms; school food; standards
Citace: VIKTORIN, Jiří. Veřejné stravování v České republice a Rakousku. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32379

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174088


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet