Original title: Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti
Translated title: Additives in food and their properties
Authors: TYLOVÁ, Kristýna
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidants.; E codes; food; food additives; health; nutrition; antioxidanty.; potraviny; přídatné látky; výživa; zdraví; É kódy
Citation: TYLOVÁ, Kristýna. Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti. Č. Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/29669

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-153123


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-05-01, last modified 2018-10-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share