Název: Využití gelové a čipové elektroforézy k identifikaci podjednotek gluteninů s vysokou a nízkou molekulovou hmotností u pšenice: Metodika pro praxi
Překlad názvu: The use of gel and chip electrophoresis for the identification of high molecular weight
Autoři: Bradová, Jana ; Dvořáček, Václav ; Štočková, Lenka
Typ dokumentu: Metodiky
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gluteniny; pšenice; čipová elektroforéza; chip electrophoresis; glutenins; SDS PAGE; wheat
Číslo projektu: QH92155 (CEP)
Poskytovatel projektu: Ministerstvo zemědělství ČR
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Výzkumný ústav rostlinné výroby (web)

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-112568


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Veřejné výzkumné instituce > Výzkumný ústav rostlinné výroby
Analytické a metodické materiály > Metodiky
 Záznam vytvořen dne 2012-05-18, naposledy upraven 2024-06-03.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet